За нас

 

За нас

Фирма "Нориа Трейд" ЕООД е създадена през 2009 година с основна дейност доставка на минерални, изворни и трапезни води в бутилки от 19л, кафе и кафе-консумативи.

Друга дейност на фирмата е продажба и отдаване под наем, монтаж, сервиз, гаранционно и извънгаранционно обслужване на диспенсъри за топла и студена вода от висок клас. Фирмата предлага профилактика, почистване и дезинфекция на диспенсърите.

През годините фирмата се доказа като лидер в областта на доставката на вода по домове, заведения, офиси, складове и предприятия, ремонта и поддръжката на различни видове диспенсери за вода.

Нашите специалисти са преминали обучение за поддръжка и ремонт на диспенсъри за вода, за които разполагаме с богата гама резервни части.

Имаме изградено складово стопанство с наличност на различни видове марки води и диспенсери за тях, а за частите, които са по поръчка сме организирали експресна доставка.

Благодарение на високото качество на предлаганите продукти и услуги фирма "Нориа Трейд" ЕООД спечели като свои клиенти и е сключила договори за доставка на вода с водещи частни фирмни, държавни институции и физически лица.

Защо нас?

► ТОП ЦЕНИ - Най-добрите предложения на пазара!

► БОГАТ ИЗБОР - Разнообразен асортимент от продукти!

► БЪРЗА ДОСТАВКА - Лесно и удобно!

► КОРЕКТНОСТ - Сигурност и доверие!